Tule mukaan!

Löydät meidät Laikusta

Tampere-Tartto-seuran toimisto on Vanhalla kirjastotalolla, kulttuuritalo Laikussa Tampereen keskustorin laidalla. Laikku on kansalaisjärjestöjen ja tapahtumien talo. Samoista tiloista löytyvät myös läheiset Viro-kumppanimme  Tampereen Eesti Klubi ja Pirkanmaan Tuglas-seura.


Tule jäseneksi! 

Jos olet Tarton tai Viron "fani", liity jäseneksi! Seura yhdistää ihmisiä, joita kiinnostaa Tartto ja laajemminkin Viro, sen kulttuuri, ihmiset ja elämänmeno. Teemme myös ystävyyskaupunki Tarttoa tunnetuksi Tampereella. Alun perin mukana oli pääasiassa suomalaisia, jotka halusivat auttaa ja tukea etelänaapuria. Nyt mukana on myös virolaisia. Suhteet ovat muuttuneet auttamisesta kumppanuudeksi. Edelleen seuran yksi päätoimintamuoto on tehdä yhdessä matkoja kiinnostaviin virolaiskohteisiin. 

Jos haluat liittyä jäseneksi tee se lähettämällä yhteystietosi seuran sähköpostiosoitteseen ttsry1989@gmail.com . Henkilöjäsenmaksu on 22 € . Yhteisöjäsenmaksu on 60 € ja opiskelijajäsenmaksu 7 €. Jäsenmaksuihin sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen ja Viro-yhdistysten liiton Viro.Nyt-lehti. 

Tervetuloa joukkoomme!

Kulttuuritalo Laikku 

Tampere-Tartto-seuran toimisto on kulttuuritalo Laikun kolmannessa kerroksessa. 

Toimisto avoinna: 

ti klo 9-14

ke klo 9-14

to klo 9-14

pe klo 9-14

Puhelin:
+358 44 241 96 36


Sähköposti:
ttsry1989@gmail.com 


Tarton kaupungin infokeskus 

Infokeskus on auki seuran tiloissa toimiston aukioloaikoina. Toimintaa ylläpitää seuran palkkaama toimistosihteeri. 


Hallitus 2023

Seuran puheenjohtajana toimii Liisa Löyttyniemi ja sihteerinä Leena Valo-Muhonen. 

Koko hallituksen kokoonpanon löydät täältä.